Sponsor til Spejderne

Støt vores spejdere når du handler i Flügger farver.

Når du har gang i maleprojekterne hjemme, kan du støtte spejderarbejdet og samtidig spare 20% på Flügger maling, tapet og værktøj.

Når du har gang i maleprojekterne hjemme, kan du støtte spejderarbejdet og samtidig spare 20% på Flügger maling, tapet og værktøj.

Februar 2022

Menighedsblad februar-marts
Grundet Covid-19 restriktionerne, der endnu sætter begrænsninger, har vi valgt at udgive dette nummer for februar og marts.

Nytårs hilsen fra Biskoppen

Selv et nyt Covid-år er specielt.

Der er noget særligt ved et nyt år – det er som en frisk start, det rummer nye muligheder og håb for fremtiden. Nogle er nærmest sprunget ind i det nye år fyldt med forventninger om det gode, der skal ske – andre er kommet krybende ind i året og kunne knap finde styrken til at fortsætte.

Bedeuge 2022

Evangelisk Alliance

I uge 2, (11. – 16. januar) mødes vi på tværs af kirkesamfund til den fælleskirkelige bedeuge, arrangeret af Evangelisk Alliance Rønne/Knudsker.

TEMA: SABBAT

Januar 2022

Menighedsblad 1-22
Grundet Covid-19 restriktioner – foreløbig gældende til 16. januar 2022 – har vi valgt at udgive et blad der kun dækker januar.

Hilsen 2. oktober

Kære medlemmer og venner af Zionskirken

Søndag d. 3. oktober er der ikke gudstjeneste i Zionskirken, fordi der er ordinationsgudstjeneste i Jerusalemskirken, København kl. 14.

Mai-Brit Tvilling og Klaus Hønnicke skal ordineres ved en festgudstjeneste for alle danske metodister.

Har man ikke mulighed for at være til stede i København, kan man deltage online, hvor gudstjenesten sendes live via Jerusalemskirkens Facebookside. Den kan også ses senere, samme sted

Ugehilsen 1. september

Kære medlemmer og venner af Zionskirken

På søndag den 5. september kommer jeg til Bornholm og holder gudstjeneste i Zionskirken kl. 10.

Gudstjenestens tema bliver: Prisen for efterfølgelse (Lukas 14, 25-33)

Menighedsrådet besluttede ved det seneste møde, at vi denne søndag opsamler en kollekt for MBUF, metodistkirkens børne- og ungdomsforbund, til støtte for det kirkelige børne- og ungdomsarbejde.

Sommerhilsen

Det er sommer og vi nyder solen 🌞
Derfor er der ikke gudstjeneste de kommende søndage.

Vores præstepar holder ferie.

Béatrice Wittlinger og Claus Kofoed Nielsen holder ferie i perioden den 18. juli til 8. august.